MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Slagwerk/Drums

Drummen in een band, trommelen bij een slagwerkgroep of in een orkest, swingende ritmes met djembé’s of conga’s: als je het leuk vindt om met ritme te spelen is slagwerk/drums iets voor jou!

Slagwerk bestaat uit een groot aantal instrumenten. Het bekendste is het drumstel. Dit instrument wordt gebruikt in bijna elk orkest of muziekgroep, zowel in de pop- en jazz- als in de traditionele en klassieke muziek. Een drumstel bestaat uit meerdere slagwerkinstrumenten zoals snare-drum (kleine trom), bass-drum (grote trom), toms en cymbals (bekkens). Bij het slagwerk horen ook de pauken, de xylofoon en percussie-instrumenten als conga’s, bongo’s, djembé, cajon, etc. Teveel om ze allemaal op te noemen. Op bijna al deze instrumenten kun je les krijgen bij MOZ-Art. Vanaf ca. 7 jaar kun je beginnen met het nemen van drumles.

Ook goed om te weten voor de buren, je kunt ook prima spelen op een electronisch drumstel met koptelefoon op waarmee geluidsoverlast voorkomen kan worden!

Je leert drumritmes spelen en voor je het weet kun je meespelen met je favoriete liedjes! Vervolgens leer je ook noten lezen, samenspelen, improviseren, zelf ritmes en fills ontdekken.

 

Liever eerst kennismaken? Kies voor de introcursus!

De introcursus bestaat uit 4 individuele wekelijkse lessen van 20 minuten. Prijs: € 66,50 (tot 21 jaar)/ € 102,50 (21 jaar en ouder). Voor een aantal instrumenten bestaat de mogelijkheid om tijdens de introcursus voor € 16,50 een instrument te huren.

Interesse? Kies tijdens het inschrijvingsproces als lesvorm: introcursus 4 lessen 20 minuten.

Na de introcursus kan bijvoorbeeld worden ingeschreven voor de jaarcursus 20 of 30 minuten (dit is de reguliere wekelijkse les) of een strippenkaart 20 of 30 minuten (dit is een flexibel abonnement voor 4, 8 of 12 lessen).

 

Praktische informatie

36

Swanla/Zevenhuizen

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Jonger dan 21

21 en ouder

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

 

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).