MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Slagwerk/Drums

Drummen in een band, trommelen bij een slagwerkgroep of achter een orkest, swingende ritmes met djembé’s of conga’s: als je het leuk vindt om met ritme te spelen is slagwerk/drums iets voor jou!

Slagwerk bestaat uit een groot aantal instrumenten. Het bekendste is het drumstel. Dit instrument wordt gebruikt in bijna elk orkest of muziekgroep, zowel in de pop- en jazz- als in de traditionele en klassieke muziek. Een drumstel bestaat uit meerdere slagwerkinstrumenten zoals snare-drum (kleine trom), bass-drum (grote trom), toms en cymbals (bekkens). Bij het slagwerk horen ook de pauken, de xylofoon en percussie-instrumenten als conga’s, bongo’s, djembé, cajon, etc. Teveel om ze allemaal op te noemen. Op bijna al deze instrumenten kun je les krijgen bij MOZ-Art. Vanaf ca. 7 jaar kun je beginnen met het nemen van drumles.

Je leert drumritmes spelen en voor je het weet kun je meespelen met je favoriete liedjes! Vervolgens leer je ook noten lezen, samenspelen, improviseren, zelf ritmes en fills ontdekken.

 

Praktische informatie

36

Swanla/Zevenhuizen

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Jonger dan 21

21 en ouder

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd en lesvorm.

Leeftijd:

 

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).