MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Ilse Hofma

Toen ik een jaar of 3 was trok op een dag een fanfareband door mijn dorp. Ik was toen zo geïntrigeerd door het spektakel dat ik naast de trommelaars ging lopen alsof ik deel uitmaakte van de band. Vanaf dat moment wist ik dat ik wilde gaan drummen.

Wat vind je leuk aan lesgeven bij MOZ-Art?

Ik werk met hele fijne collega’s en erg leuke leerlingen. Er worden ook veel concerten en andere samenspeel-mogelijkheden georganiseerd dus er is altijd wat leuks om naar toe te werken met de leerlingen.

Wat is je favoriete muziek?

Ik luister veel verschillende soorten muziek, het hangt ook helemaal van het moment af waar ik zin in heb, dat kan uiteenlopen van The Black Crowes tot Bruno Mars. Maar ik denk wel dat je kunt zeggen dat mijn favoriete muziekstijl, ook om te spelen, Pop/Rock is. Op dit moment draai ik de plaat “Balance, Not Symmetry” van Biffy Clyro helemaal grijs 😉

Wat doe je nog meer?

Momenteel ben ik de live drummer van de Nederlandse artiest Wulf. Daarvoor speelde ik in verschillende bands als sessiedrummer met artiesten als Glennis Grace, Candy Dulfer, Shirma Rouse en Alain Clark.

Waar ben je nog meer te vinden of te horen?

Mocht je wat opnames willen horen dan kun je naar mijn website gaan: www.drumster.nl


 

Slagwerk/Drums

36

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Swanla/Zevenhuizen, MOZ-Art/Nieuwerkerk

Meer informatie