MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Ilse Hofma

Momenteel ben ik de live drummer van de bekende Nederlandse artiest Wulf. Voordat ik bij Wulf kwam spelen, speelde ik in tal van bands en werkte ik als sessie-drummer in begeleidingsbands met verschillende bekende artiesten. Ook heb ik mijn eigen band, stijl Soul/Riff.
Op mijn 21e studeerde ik af aan het Conservatorium van Alkmaar, richting Pop/Sessie.
Naast optreden is lesgeven een andere grote passie van mij. Het intermenselijke aspect van lesgeven vind ik ontzettend mooi en ik geloof heel erg in het belang van het delen van mijn passie voor muziek en het overdragen van mijn kennis en expertise aan de nieuwe generatie.
Wat vind je leuk aan lesgeven bij MOZ-Art?
Ik werk met hele fijne collega’s en erg leuke leerlingen, zowel jong als oud. Er worden ook veel samenspeel-momenten georganiseerd dus er is altijd wat leuks om naar toe te werken.
Wat is je favoriete muziek?
Ik luister naar bijna alle soorten muziek. Funk, jazz, latin, wereldmuziek, pop en rock. Ik vind dat ook belangrijk voor de muzikale ontwikkeling. Mijn favoriete stijl om zelf te spelen is toch wel pop/rock. Ik ben een echte band-speler, ik hou ervan om het fundament van de band stevig neer te leggen.
Wat doe je nog meer?
Naast de 1 op 1 drumlessen geef ik ook slagwerk-groepslessen en bandcoaching.
Waar ben je nog meer te vinden of te horen?
Mocht je meer willen zien/horen, ga dan naar mijn website: www.drumster.nl


 

Slagwerk/Drums

36

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Swanla/Zevenhuizen, MOZ-Art/Nieuwerkerk

Meer informatie

Pop Lab

36

Dinsdag

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Meer informatie