Nieuws

speurneus320

Muzikale Speurtocht!


Gedurende de hele meivakantie en daarna nog tot en met Pinksteren (1 t/m 24 mei) kan er door iedereen zelf gespeurd worden door Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Download HIER de schatkaart met daarop 8 plaatsen waar je posters kunt vinden. Ga lekker wandelen of fietsen en vind ze allemaal!

Op elke poster staat een QR-code die je leidt naar een kort filmpje van één van onze docenten. In elk filmpje zit een letter verstopt. Alle letters samen vormen een woord.

Het juiste antwoord kun je sturen naar: quiz@moz-art-zuidplas.nl
Onder alle goede inzendingen verloten we een leuke prijs.

Voorspeelmomenten bij Meander!

Op zaterdag 19 juni en woensdag 14 juli zijn leerlingen om 14.30 uur welkom bij Verzorgingshuis de Meander in Nieuwerkerk. In mei 2020 werden de bewoners erg blij van al jullie mooie muziek. De optredens zullen waarschijnlijk wederom buiten plaatsvinden. 

Wil je ook van je laten horen, meld je dan aan via de de knop hieronder. Het repertoire kun je bespreken met je docent.

 

Corona protocol update 11 Mei

Mits de besmettingscijfers blijven dalen en er niet op de ‘pauzeknop’ wordt gedrukt, mag de muziekschool vanaf woensdag 19 mei weer open! Dit geldt voor alle locaties, dus ook voor de lessen in Zevenhuizen en Moerkapelle. 

De individuele lessen mogen dan weer live worden gegeven. Groepslessen zijn ook weer mogelijk voor iedereen tot en met 17 jaar.
Groepslessen met volwassenen zijn helaas nog niet toegestaan. Dat betekent dat de cursussen Muziek op Schoot en Muziek met Peuters nog niet van start kunnen. Afhankelijk van de ontwikkelingen is het misschien nog mogelijk vanaf half juni verkorte cursussen voor de kleintjes en hun begeleiders te starten. Indien je hiervoor interesse hebt, kun je natuurlijk al wel inschrijven. Dan houden we je op de hoogte. 

Informatie over de lessen, groepslessen en de te starten cursussen loopt via de betreffende docent. 

Voor vragen kunt u zich wenden tot info@moz-art-zuidplas.nl

Ook een instrument uitproberen? 

De Introcursus is de ideale manier om te ontdekken hoe leuk muziek maken is en of het gekozen instrument bij je past.

De cursus bestaat uit 4 individuele lessen van 20 minuten en is bedoeld voor zowel kinderen/jongeren als volwassenen.

Ook voor mensen die eerder een instrument bespeelden en het weer willen oppakken of opfrissen, is deze cursus geschikt.

De lesdag en tijd worden op afspraak met de docent bepaald.

Binnenkort van start:

Nieuwe startdata voor cursussen voor jonge kinderen. Ook in Zevenhuizen en Moerkapelle! 
Kijk bij Spelen met Muziek (5/6 jaar), Ontdek je instrument (7/10), Muziek op Schoot (1/2) en Muziek met Peuters (2/4 jaar). 

Ook voor instrumentale lessen  zijn er steeds meer flexibele mogelijkheden.    

Wil je in Nieuwerkerk nog aansluiten bij Pop Lab, de Samba Band, Close Harmony, Blokfluit Ensemble Avanzato, Vocaal Ensemble, De Snarenbende, Piu Mosso, Piccola Musica of heb je zin in een DJ-cursus? Schrijf je in!