Nieuws

Corona-update 14 januari 

 
MOZ-Art mag weer open! Alle kunst- en cultuurbeoefening is weer mogelijk. We zijn blij dat we op alle locaties de muzieklessen en groepslessen weer live kunnen geven. Ook de orkesten en ensembles gaan weer beginnen.
 
Voor cursisten vanaf 18 jaar blijft het coronatoegangsbewijs verplicht en een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar.
 
Vanaf 24 januari starten er weer diverse cursussen in Nieuwerkerk, Zevenhuizen en Moerkapelle. Dit zijn: Muziek op Schoot (1-2), Muziek met Peuters (2-4), Spelen met Muziek (5-6) en Ontdek je Instrument (7-10). 
 
Wil je nog meedoen? Schrijf dan nu snel in! Kijk hier voor ons gehele aanbod.
 
We gaan met plezier door met de lessen en staan te popelen om jullie weer te ontvangen. Tot snel!

MOZ-Art bestaat 50 jaar!  

 
In 2022 bestaat MOZ-Art 50 jaar. Hoe de festiviteiten er rondom dit Jubileum eruit komen te zien wordt later bekend gemaakt. 

Hans van der Maas en Dick Verhoef

Dick Verhoef nieuwe directeur bij MOZ-Art.

 
Per 1 januari 2022 is Dick Verhoef de nieuwe directeur van de muziekschool. Hans van der Maas was ruim 2,5 jaar directeur maar koos ervoor om zijn muzikale carrière voorrang te geven.
Dick woont in Moordrecht, is dirigent van diverse orkesten en was voorheen werkzaam als hoornist en o.a. als artistiek coördinator bij het Leerorkest te Amsterdam.
Een bijzonder moment om in een lockdown het stokje over te nemen, zeker nu MOZ-Art in 2022 haar 50-jarig jubileum viert. Op de planning staan diverse activiteiten, maar daarover binnenkort meer!

Muzieklessen in Moerkapelle!


Naast de lessen in Nieuwerkerk en Zevenhuizen  is het al lang een wens van zowel MOZ-Art als Op Moer om ook in Moerkapelle muzieklessen te verzorgen.

In februari 2020 maakten we een voorzichtige begin met een Muziekproeverij die zeer succesvol verliep. Toen we wilden starten met de lessen kregen we te maken met de eerste Lock down en het hele jaar erna op en af.

Inmiddels zijn we vanaf mei 2021 begonnen met de lessen blokfluit, trompet, ander koper, klarinet, saxofoon en dwarsfluit. Vanaf september is het aanbod uitgebreid met groepslessen als “Ontdek je Instrument” (7-10 jaar) en “Spelen met Muziek”(5-6 jaar). Kijk bij Aanbod voor alle mogelijkheden in Moerkapelle.

Ook een instrument uitproberen?

 
De Introcursus is de ideale manier om te ontdekken hoe leuk muziek maken is en of het gekozen instrument bij je past.

De cursus bestaat uit 4 individuele lessen van 20 minuten en is bedoeld voor zowel kinderen/jongeren als volwassenen.

Ook voor mensen die eerder een instrument bespeelden en het weer willen oppakken of opfrissen, is deze cursus geschikt.

De lesdag en tijd worden op afspraak met de docent bepaald.

 

Binnenkort van start:

De nieuwe startdata voor cursussen voor het komende seizoen, staan nu op de website. Ook in Zevenhuizen en Moerkapelle! 

Cursussen voor jonge kinderen zijn: Spelen met Muziek (5-6 jaar), Ontdek je instrument (7-10 jaar), en  Muziek op Schoot (1-2 jaar) en Muziek met Peuters (2-4 jaar).

Voor instrumentale lessen hebben we steeds meer flexibele mogelijkheden, zoals strippenkaarten. 

Wil je in Nieuwerkerk meedoen met Pop Lab, de Samba Band, Close Harmony, Blokfluit Ensemble Avanzato, De Snarenbende, Leerlingenorkesten Piu Mosso, Piccola Musica of heb je zin in een DJ-cursus? Schrijf je in!