Nieuws

Dummy bericht. De reden is als volgt:
In de Elementor Posts widget worden de Berichten getoond als Full Content.
Als gevolg werkt de 1e button op de pagina niet.
Oplossing: Een dummy bericht, mét een button, dat op de pagina verborgen blijft middels een stukje CSS-code op de Posts widget.

Swanla Jubileumconcert MOZ-Art

Swanla vierde een mijlpaal van vijftig jaar met een onvergetelijke avond vol muziek en festiviteiten. Op zaterdag 8 juni 2024 om 19.30 uur werd het theater van Swanla het toneel van docenten en leerlingen van MOZ-Art die zich verenigden in verschillende ensembles om een betoverend optreden te verzorgen ter ere van het jubileum van Cultuurhuis Swanla voor een uitverkochte zaal!

De klapper van de avond was zonder twijfel het slotstuk, een speciaal gecomponeerd werk getiteld “Dance of Swanla”. Dit nieuwe stuk, dat ter ere van het jubileum werd gecreëerd, bracht de zaal in vervoering en nodigde iedereen uit om enthousiast mee te dansen.

Klik op deze link voor foto’s van deze prachtige avond. 

De Meander/ MOZ-Art
zondag matinee concertserie!

Stichting Vrienden van De Meander faciliteert en MOZ-Art muziekschool initieert sinds kalenderjaar 2023 een prachtige cyclus van concerten op elke 1e zondag van de maand (vrije toegang).

Sootjevisch is een gezellig koor bestaande uit 25 zingende vrouwen onder leiding van onze dirigent Madeleine Boertje.
Het repertoire bestaat voor het grootste gedeelte uit liedjes over de zee en traditionele Oud Hollandse liedjes. De liedjes worden in een meerstemmige zetting en ritmisch gezongen waardoor het geheel goed in het gehoor ligt. De “viswijven” zijn daarbij veelal gekleed in originele kleurige klederdracht afkomstig uit diverse vissersplaatsen.

Wanneer: zondag 7 juli 2024 om 15:00 uur

Waar: De Meander, Boslaan 1, Nieuwerkerk a/d IJssel

Graag aanmelden via mail: meander.mozart@gmail.com

MOZ-Art organiseert derde Leerorkest concert op de St. Jozefschool

Op maandag 10 juni schitterden leerlingen van groep 5 tijdens hun derde concert voor een enthousiast publiek op de St. Jozefschool. Met zang, viool en basgitaar betrokken ze het publiek bij een mooi concert.  De school kijkt terug op een geslaagd evenement en kijkt uit naar volgend schooljaar.

De kinderen krijgen wekelijks les tijdens schooltijd. Op deze manier leren ze samenwerken. Muziekeducatie stimuleert de ontwikkeling van de lees- en rekenvaardigheid. Volgend schooljaar 2024-2025 gaan we door met 2 groepen 5!

We zijn trots op deze mooie samenwerking!