Nieuws

Dummy bericht. De reden is als volgt:
In de Elementor Posts widget worden de Berichten getoond als Full Content.
Als gevolg werkt de 1e button op de pagina niet.
Oplossing: Een dummy bericht, mét een button, dat op de pagina verborgen blijft middels een stukje CSS-code op de Posts widget.

Introcursussen Blokfluit en Dwarsfluit met 10% korting!

Tot de zomervakantie zetten we gedurende 4 weken een instrument in het zonnetje! Dit keer zelfs twee: de blokfluit en de dwarsfluit.

Al op jonge leeftijd kan begonnen worden met deze 2 instrumenten. Het zijn beide praktische instrumenten door het formaat en gewicht en worden gebruikt in allerlei muziekstijlen. Je leert relatief snel spelen en ook samenspel behoort al gauw tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig? Onze enthousiaste docenten Saskia Teunisse (blokfluit) en Tineke van Geuns (dwarsfluit) laten je graag kennismaken!

MOZ-Art heeft ook voor de blokfluit en de dwarsfluit een introcursus en dit is een ideale, laagdrempelige manier om te ontdekken hoe leuk muziek maken is en of het gekozen instrument bij je past!

De introcursus bestaat uit 4 individuele lessen van 20 minuten.

MOZ-Art muziekschool moedigt alle kinderen maar ook volwassenen aan om de magie van muziek te ontdekken en biedt een stimulerende omgeving voor de muzikale ontwikkeling!

En daarom geven wij een korting van 10% op de introcursus blokfluit en de introcursus dwarsfluit, voor inschrijvingen tot 14 juni 2024.

Swanla Jubileumconcert MOZ-Art

Swanla viert een mijlpaal van vijftig jaar met een onvergetelijke avond vol muziek en festiviteiten. Op zaterdag 8 juni 2024 om 19.30 uur wordt het theater van Swanla het toneel van docenten en leerlingen van MOZ-Art die zich verenigen in verschillende ensembles om een betoverend optreden te verzorgen ter ere van het jubileum van Cultuurhuis Swanla.

Datum: zaterdag 8 juni 2024

Aanvang concert: 19:30 uur

Locatie: Cultuurhuis Swanla

Toegang € 7,50. Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang.

Tickets via https://www.dorpshuis.nl/agenda-23-24

De Meander/ MOZ-Art
zondag matinee concertserie!

Stichting Vrienden van De Meander faciliteert en MOZ-Art muziekschool initieert sinds kalenderjaar 2023 een prachtige cyclus van concerten op elke 1e zondag van de maand (vrije toegang).

We zijn verheugd u te kunnen melden dat het 5e concert van de serie van 2024 zal worden verzorgd door het BellÉpoque Ensemble.

Het BellÉpoque Ensemble is een Houtblazers Sextet bestaande uit getalenteerde studenten van het Conservatorium van Amsterdam.

Een Kamermuziekmiddag pur sang met een première van een Nederlandse componist.

Wanneer: zondag 2 juni 2024 om 15:00 uur

Waar: De Meander, Boslaan 1, Nieuwerkerk a/d IJssel

Graag aanmelden via mail: meander.mozart@gmail.com

MOZ-Art organiseert tweede Leerorkest concert op de St. Jozefschool

Op maandag 25 maart schitterden leerlingen van groep 5 tijdens hun tweede concert voor een enthousiast publiek op de St. Jozefschool. Met zang, viool en basgitaar betrokken ze het publiek bij een mooi concert.  De school kijkt terug op een geslaagd evenement en kijkt uit naar meer in de toekomst.

De kinderen krijgen wekelijks les tijdens schooltijd. Op deze manier leren ze samenwerken. Muziekeducatie stimuleert de ontwikkeling van de lees- en rekenvaardigheid.

Een mooie samenwerking tussen MOZ-Art muziekschool en de St. Jozefschool in Moordrecht. Op maandag 10 juni 2024 staat het volgende concert gepland.