Nieuws

Dummy bericht. De reden is als volgt:
In de Elementor Posts widget worden de Berichten getoond als Full Content.
Als gevolg werkt de 1e button op de pagina niet.
Oplossing: Een dummy bericht, mét een button, dat op de pagina verborgen blijft middels een stukje CSS-code op de Posts widget.

MOZ-Art start korte cursus Kerstkoor voor volwassenen!

In 6 lessen gaan we aan de slag met een (meerstemmig) kerstrepertoire en als kers(t) op de taart zullen we een aantal kerstliederen ten gehore brengen op de kerstuitvoering van MOZ-Art in de Josephkerk op zaterdagavond 14 december. Zet je muzikale kerstmuts maar alvast op 🎅🏻

Het Kerstkoor wordt geleid door onze enthousiaste en ervaren zangdocent Tineke van Geuns.

Schrijf hier in en noteer de volgende data alvast in de agenda!

4, 11, 18, 25 november; 2 en 9 december

Tijd: 20:15 – 21:15 uur

 

MUZIEK MAKEN VOOR IEDEREEN vanaf 18 tot 80 jaar. We zijn gestart!

Op zaterdag 12 oktober vond de feestelijke aftrap van het project ‘Muziek maken voor Iedereen’ plaats, een unieke samenwerking tussen Stichting ZO! en MOZ-Art.

Het project is opgezet om muziek toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht achtergrond of ervaring. Het project is bedoeld voor iedereen die altijd al een instrument heeft willen bespelen, maar daar nooit de kans voor heeft gehad en die het daarbij leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten.

De muziekinstrumenten zijn tijdens de eerste les gekozen waarna de eerste noten werden gespeeld. Een heus orkest is gevormd!

In 10 bijeenkomsten zal er worden toegewerkt naar een bijzonder slotconcert op zaterdag 22 februari om 15:30 uur in de aula van de MOZ-Art muziekschool. Dit concert markeert het resultaat van wekenlange toewijding, plezier en samenwerking.

De Meander/ MOZ-Art
zondag matinee concertserie!

Stichting Vrienden van De Meander faciliteert en MOZ-Art muziekschool initieert sinds kalenderjaar 2023 een prachtige cyclus van concerten op elke 1e zondag van de maand (vrije toegang).

We zijn verheugd u te kunnen melden dat het 10e concert en tevens slotconcert van de serie van 2024 zal worden verzorgd door het Shanty- en Folkkoor Het Kraaiennest en jonge leerlingen van MOZ-Art muziekschool.

Er zal die middag een verrassend repertoire ten gehore worden gebracht. Er is niets leuker dan liedjes uit volle borst mee te zingen!

Het doel van deze concerten is om naast bewoners ook buurtgenoten uit te nodigen en andere belangstellenden.

U bent van harte welkom op zondag 3 november, aanvang 15:00 uur en de toegang is gratis.

Locatie: De Meander, Boslaan 1, Nieuwerkerk a/d IJssel

Graag aanmelden via mail: meander.mozart@gmail.com