Nieuws

Dummy bericht. De reden is als volgt:
In de Elementor Posts widget worden de Berichten getoond als Full Content.
Als gevolg werkt de 1e button op de pagina niet.
Oplossing: Een dummy bericht, mét een button, dat op de pagina verborgen blijft middels een stukje CSS-code op de Posts widget.

MOZ-Art lanceert 2e Leerorkest!

 

Lancering Leerorkest formule op de Sint Jozefschool te Moordrecht.

Op 11 september vond de aftrap plaats van het 2e Leerorkest geïnitieerd door MOZ-Art muziekschool en de Sint Jozefschool.

Er zullen gedurende dit schooljaar 25 instrumentale muzieklessen gegeven worden volgens de Leerorkest formule. Twee docenten van MOZ-Art gaan wekelijks viool- en basgitaarlessen geven aan de leerlingen van groep 5.

NIEUW! Basgitaarles!

Wil je BASGITAAR leren spelen? Dit kan nu bij MOZ-Art muziekschool. Docent Patricia Macheño staat klaar voor zowel beginners als gevorderden! Zij wordt gekarakteriseerd als een basspeler met een groot gevoel voor ritme en een brede muzikale belangstelling. Patricia is gespecialiseerd in Jazz, Pop, Rock en Latin Music. Zij treedt op met allerlei bands en ensembles en speelt meer dan 100 concerten per jaar. Nieuwsgierig? Meld je aan voor een introductiecursus (introcursus) bestaande uit 4 kennismakingslessen.

CAKI1132

De Meander/ MOZ-Art
zondag matinee concertserie!

Deze concertserie is georganiseerd en geïnitieerd door de Stichting Vrienden van De Meander en MOZ-Art muziekschool.

Elke eerste zondag in de maand is er een concert in De Meander.

De concerten zijn op:

1 oktober en 5 november

U bent van harte welkom, aanvang 15:00 uur en de toegang is gratis. Meer info vindt u op social media.

Graag aanmelden via mail: meander.mozart@gmail.com

De Gouden Zwaan!

MOZ-Art directeur staat hier trots met Lloyd Marengo (l) en Bennie Semil (r), docenten Theater Profiel van VO Thorbecke, locatie Nieuwerkerk.

Wekelijks mogen wij hen verwelkomen als zij hun lessen geven aan de leerlingen van Thorbecke, die gekozen hebben voor het Theater Profiel.

We feliciteren danser, choreograaf en hiphop-pionier Lloyd met het winnen van de Gouden Zwaan!

De Gouden Zwaan is een oeuvreprijs als waardering voor zijn grote en unieke bijdrage aan de dans in Nederland en zijn rol als wegbereider voor de hiphop community.

Proficiat!

MOZ-Art lanceert Leerorkest!

 

In september 2022, begin van het huidige schooljaar, vond in de gemeente Zuidplas de aftrap plaats van de Leerorkest-formule in samenwerking met CBS De Loofboom.

Alle kinderen uit de groepen 5/6/7/8 krijgen instrumentaal muziekonderwijs gedurende het hele schooljaar. Speciale gasten bij deze opening waren wethouder Frans Kloovert en oprichter van het Leerorkest Amsterdam Marco de Souza.

MOZ-Art muziekschool is initiatiefnemer en verzorgt op CBS De Loofboom viool- en contrabaslessen.