MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Cursus Songwriting (individueel) vanaf 12 jr

Hoe begin je met het schrijven van een nummer? Wat komt er allemaal bij kijken, en wat kan je doen als je vastloopt? Deze en andere onderwerpen komen aan bod bij MOZ-Art’s cursus Songwriting, onder leiding van songwriter en zangdocent Evi Bosman.

Je gaat aan de slag met opdrachten om je schrijfproces te kickstarten. Zelf creëren door het gebruik van verschillende technieken en je ontvangt een aantal handige tips. Ook is er gelegenheid om eigen werk te spelen en elkaar feedback te geven.

Evi Bosman (1995) is een singer-songwriter woonachtig in Rotterdam. Geïnspireerd door een breed spectrum aan genres als folkrock, alternative indie, jazz en klassiek, schrijft Evi songs met een eerlijke, introspectieve blik. Met haar muziek zoekt ze naar verbinding tussen zichzelf en de luisteraar, door authentieke emotie te onderzoeken in al haar kracht en kwetsbaarheid. Denk aan invloeden van bands als Big Thief en Radiohead, evenals songwriters als Joni Mitchell en Phoebe Bridgers.

Evi’s debuutsingle ‘Something To Dream Of’ is nu op alle platforms te beluisteren.

Naast individuele lessen bieden we ook groepslessen Songwriting aan.

 

Praktische informatie

10

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Donderdag

Donderdag 25 augustus 2022

Prijs € 250,00

Vanaf 12 jr

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).