MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Saxofoon

Geen blaasinstrument is zo veelzijdig als de saxofoon: je kunt als solist schitteren in de schijnwerpers maar ook heel dienstbaar op de achtergrond een begeleidende rol vervullen. Klassiek, jazz, pop, latin – in elke stijl wordt de saxofoon gebruikt. Er zijn saxofoonkwartetten en zelfs hele orkesten die volledig uit saxofoons bestaan; in een blazers-sectie spelen een of meer saxofonisten samen met koperblazers.

Je kunt met lessen beginnen vanaf ongeveer je 10e. Na het bereiken van een basisniveau kan de leerling een richting kiezen. Dat betekent dat er, behalve aan een goede instrumentbeheersing, aandacht wordt besteed aan: uit het hoofd spelen, van blad spelen, improviseren. Ook wordt tijdens de lessen het nodige verteld over de stukken die de leerling aan het instuderen is, zodat die ook iets opsteekt over muziek en muziekbeleving in het algemeen.

Praktische informatie

36

Swanla/Zevenhuizen

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Op Moer/Moerkapelle

Dinsdag, Donderdag

Jonger dan 21

21 en ouder

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd en lesvorm.

Leeftijd:

 

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).