MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Piano

De piano is een alledaags instrument dat voor veel mensen echt hoort bij de muzikale opvoeding. Het instrument wordt als solo-instrument gebruikt, maar zeker ook ter begeleiding van andere instrumenten of zang. Het mooie van een piano is dat het op zichzelf een compleet orkest is. Je hebt hele hoge tonen en hele lage tonen. Je kunt de piano voor allerlei muziekstijlen gebruiken zoals klassieke-, jazz- of popmuziek. Het is ook een ideaal instrument om je eigen muziek op te componeren!
Het fijnste van de piano is dat het vrij simpel is om het te leren. Iedereen kan het leren. De uitdaging komt later wanneer je echt verschil wilt gaan maken in klank en de uitdaging gaat zoeken in virtuoze muziekstukken.

Note:
Na inschrijving neemt de docent zo snel mogelijk persoonlijk contact op voor het maken van een lesafspraak, maar momenteel is er veel belangstelling voor piano. Er wordt eerst gekeken bij wie er plek is, ook indien mogelijk op een andere locatie. Plaatsing gebeurt op volgorde van binnenkomst, we streven ernaar iedereen te plaatsen en bij een eventuele wachtlijst wordt er indien mogelijk een extra docent gezocht. Schrijft u dus wel in!

Praktische informatie

36

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Swanla/Zevenhuizen

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Jonger dan 21

21 en ouder

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd en lesvorm.

Leeftijd:

 

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).