Muziek op Schoot

Beleef samen met je (klein)kind het plezier van muziek maken!

Ook voor de allerkleinsten geeft muziek plezier en is het belangrijk in de ontwikkeling. Al vanaf 4 maanden is een cursus Muziek op Schoot samen met je (klein-)kind bij MOZ-Art mogelijk.

In een kleine groep zingen we bekende en nieuwe liedjes waarbij we de zintuigen prikkelen en de muzikaliteit stimuleren. Ook wordt er veel bewogen op muziek en spelen de kinderen op instrumenten die geschikt zijn voor de leeftijd. Goed voor de ontwikkeling van de motoriek! Spelmateriaal zoals ballen, blokken en sjaaltjes maken de lessen nog leuker. De vaste structuur van de lessen geeft houvast die al snel herkent wordt.

Per schooljaar zijn er 3 cursussen: Herfst-Winter-Voorjaar. Het is zeker mogelijk om meerdere cursussen achter elkaar te volgen. De lessen worden aangepast aan de groep. Na afloop van iedere les ontvang je de bladmuziek van de gezongen liedjes om thuis gezellig samen te kunnen herhalen. Voor deelname aan de cursus is geen muzikale achtergrond nodig. Enthousiast meedoen en je kind volgen is voldoende!

Normaliter is er na afloop van de lessen gelegenheid om nog een kopje koffie of thee te gebruiken. Voor de kinderen moet zelf iets te drinken worden meegebracht. Helaas kan dit gezellige onderdeel voorlopig niet doorgaan i.v.m. de corona-maatregelen.

De kinderen worden zoveel mogelijk ingedeeld in groepen met leeftijdsgenootjes. Afhankelijk van het leerlingen aanbod kunnen, in overleg met de begeleiders, kleine verschuivingen plaatsvinden met de groepsindeling en/of de lestijden. Het is prettig om tijdens de les makkelijk zittende kleding te dragen.

Heeft u vragen over wat Muziek op Schoot/Muziek met Peuters precies inhoud dan kunt u mailen met Joyce Bellefroid. Zij kan u er vrijblijvend alles over vertellen. joyce@moz-art-zuidplas.nl

De enthousiaste docenten Joyce Bellefroid (in Nieuwerkerk) en Rachel van Asten (in Zevenhuizen en Moerkapelle) volgden beiden de speciale docenten opleiding tot Muziek op Schoot docent.

In Nieuwerkerk zijn de lessen Muziek op Schoot op woensdag- en vrijdagochtend.
10.00-10.30 uur: 1-2 jaar
12.00-12.30 uur: 4 mnd tot 1 jaar

Zevenhuizen: woensdagochtend.
10.00-10.30 uur: 1-2 jaar

Moerkapelle: donderdagochtend.
10.00-10.30 uur: 1-2 jaar

 

 

 

Praktische informatie

8

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Swanla/Zevenhuizen

Op Moer/Moerkapelle

Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Donderdag 08 oktober 2020

Woensdag 20 januari 2021

Donderdag 21 januari 2021

Vrijdag 22 januari 2021

Prijs € 72,00

4 mnd tot 2 jr

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Let op: Indien u in aanmerking komt voor 1 of meer van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT