MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Muziek op Schoot

Beleef samen met je (klein)kind het plezier van muziek maken!

Ook voor de allerkleinsten geeft muziek plezier en is het belangrijk in de ontwikkeling. Al vanaf ongeveer 1 jaar is een cursus Muziek op Schoot samen met je (klein-)kind bij MOZ-Art mogelijk.

In een kleine groep zingen we bekende en nieuwe liedjes waarbij we de zintuigen prikkelen en de muzikaliteit stimuleren. Ook wordt er veel bewogen op muziek en spelen de kinderen op instrumenten die geschikt zijn voor de leeftijd. Goed voor de ontwikkeling van de motoriek! Spelmateriaal zoals ballen, blokken en sjaaltjes maken de lessen nog leuker. De vaste structuur van de lessen geeft houvast die al snel herkend wordt.

Per schooljaar zijn er 3 cursussen: Herfst-Winter-Voorjaar. Het is zeker mogelijk om meerdere cursussen achter elkaar te volgen. De lessen worden aangepast aan de groep. Na afloop van iedere les ontvang je de bladmuziek van de gezongen liedjes om thuis gezellig samen te kunnen herhalen. Voor deelname aan de cursus is geen muzikale achtergrond nodig. Enthousiast meedoen en je kind volgen is voldoende!

Na afloop van de lessen is er gelegenheid om nog een kopje koffie of thee te drinken. Voor de kinderen graag zelf iets te drinken meebrengen.

De kinderen worden zoveel mogelijk ingedeeld in groepen met leeftijdsgenootjes. Afhankelijk van het leerlingen aanbod kunnen, in overleg met de begeleiders, kleine verschuivingen plaatsvinden in de groepsindeling en/of de lestijden. Het is prettig om tijdens de les makkelijk zittende kleding te dragen.

Heeft u inhoudelijke vragen over Muziek op Schoot? Dan kunt u mailen met Joyce Bellefroid. Zij kan u er vrijblijvend alles over vertellen. joyce@moz-art-zuidplas.nl

De enthousiaste docenten volgden de speciale docenten opleiding tot Muziek op Schoot docent.

In Nieuwerkerk zijn de lessen Muziek op Schoot op woensdag- en vrijdagochtend.
10.00-10.30 uur: 1-2 jaar

Bij voldoende animo worden er ook cursussen gegeven in Zevenhuizen en Moerkapelle. Interesse? Stuur een mailtje naar Joyce Bellefroid. joyce@moz-art-zuidplas.nl

Voor kinderen vanaf 2 jaar is er de cursus: Muziek met Peuters

De inschrijving voor de herfstcursus van schooljaar 2023-2024 gaat begin juli open!

 

Praktische informatie

8

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Op Moer/Moerkapelle

Swanla/Zevenhuizen

Woensdag, Vrijdag

Prijs € 73,50

4 mnd tot 2 jr

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).