MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Muziek met Peuters

Beleef samen met je (klein) kind het plezier van muziek maken!

Tijdens de cursus van 8 weken gaan we bekende en nieuwe liedjes zingen, samen spelen, bewegen en muziek maken met ritme-instrumentjes. Ook gebruiken we allerlei leuke materialen die aansluiten bij de dagelijkse bezigheden en belevingswereld van de peuters. Denk hierbij aan schudeitjes/belletjes/stokjes/trommels en sjaaltjes/knuffels/eendjes/bladeren ed.

Veelal ongemerkt werken we aan ontwikkelingsgebieden zoals motoriek, taal/spraak en sociale aspecten.
Niet alleen gezellig maar zeker ook quality-time voor ouder en kind! De lessen hebben een vaste structuur waarbij er ook veel herhaald wordt, want daar zijn kinderen dol op!

Per schooljaar zijn er 3 cursussen: Herfst-Winter-Voorjaar. Het is mogelijk om meerdere cursussen achter elkaar te volgen. De lessen worden aangepast aan de groep. Na afloop van iedere les ontvang je de liedjes om thuis gezellig samen te kunnen herhalen. Om deel te nemen aan de les is geen muzikale achtergrond nodig. Enthousiast meedoen en je kind volgen is voldoende!

Normaliter is er na afloop van de lessen gelegenheid om nog een kopje koffie of thee te gebruiken. Voor de kinderen moet zelf iets te drinken worden meegebracht. Helaas kan dit gezellige onderdeel voorlopig niet doorgaan ivm de corona-maatregelen.

De kinderen worden zoveel mogelijk ingedeeld in groepen met leeftijdsgenootjes. Afhankelijk van het leerlingen aanbod kunnen, in overleg met de begeleiders, kleine verschuivingen plaatsvinden met de groepsindeling en/of de lestijden. Het is prettig om tijdens de les makkelijk zittende kleding te dragen.

Heeft u vragen over wat Muziek op Schoot/Muziek met Peuters precies inhoud dan kunt u mailen met docent Joyce Bellefroid. Zij kan u er vrijblijvend alles over vertellen. joyce@moz-art-zuidplas.nl

De lessen worden gegeven door onze enthousiaste Muziek op Schoot docenten: Joyce Bellefroid (in Nieuwerkerk) en Rachel van Asten (in Zevenhuizen en Moerkapelle). Voor kinderen van 0-2 jaar is er Muziek op Schoot. 

Nieuwerkerk: woensdag of vrijdagochtend.
09.00-09.45 uur: Muziek met Peuters 3-4 jaar
10.45-11.30 uur: Muziek met Peuters 2-3 jaar

Zevenhuizen: woensdagochtend.
10.45-11.30 uur: Muziek met Peuters 2-4 jaar

Moerkapelle: donderdagochtend.
10.45-11.30 uur: Muziek met Peuters 2-4 jaar

Note: check goed de locatie en leeftijd bij het inschrijven!

Aanmelden voor de Wintercursus is nu mogelijk!

Nieuwerkerk: woensdag 26 en vrijdag 28 januari 
Zevenhuizen: woensdag 26 januari. 
Moerkapelle: donderdag 27 januari.

 

Praktische informatie

8

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Swanla/Zevenhuizen

Op Moer/Moerkapelle

Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Woensdag 26 januari 2022

Donderdag 27 januari 2022

Vrijdag 28 januari 2022

Prijs € 90,00

1 tot 4 jaar

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).