MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Muziek met Peuters

Beleef samen met je (klein) kind het plezier van muziek maken!

Tijdens de cursus van 8 weken gaan we bekende en nieuwe liedjes zingen, samen spelen, bewegen en muziek maken met ritme-instrumentjes. Ook gebruiken we allerlei leuke materialen die aansluiten bij de dagelijkse bezigheden en belevingswereld van de peuters. Denk hierbij aan schudeitjes/belletjes/stokjes/trommels en sjaaltjes/knuffels enz.

Veelal ongemerkt werken we aan ontwikkelingsgebieden zoals motoriek, taal/spraak en sociale aspecten.
Niet alleen gezellig maar zeker ook quality-time voor ouder en kind! De lessen hebben een vaste structuur waarbij er ook veel herhaald wordt, want daar zijn kinderen dol op!

Per schooljaar zijn er 3 cursussen: Herfst-Winter-Voorjaar. Het is mogelijk om meerdere cursussen achter elkaar te volgen. De lessen worden aangepast aan de groep. Na afloop van iedere les ontvang je de liedjes om thuis gezellig samen te kunnen herhalen. Om deel te nemen aan de les is geen muzikale achtergrond nodig. Enthousiast meedoen en je kind volgen is voldoende!

Na afloop van de lessen is er gelegenheid om nog een kopje koffie of thee te drinken. Voor de kinderen moet zelf iets te drinken worden meegebracht.

De kinderen worden zoveel mogelijk ingedeeld in groepen met leeftijdsgenootjes. Afhankelijk van het leerlingen aanbod kunnen, in overleg met de begeleiders, kleine verschuivingen plaatsvinden met de groepsindeling en/of de lestijden. Het is prettig om tijdens de les makkelijk zittende kleding te dragen.

Heeft u inhoudelijke vragen over Muziek met Peuters? Stuur ons vrijblijvend een mail: administratie@moz-art-zuidplas.nl

De lessen vinden plaats in Nieuwerkerk op woensdag- of vrijdagochtend.

09.00-09.45 uur: Muziek met Peuters 3-4 jaar – start voorjaarscursus: 10 april 2024 / 12 april 2024

10.45-11.30 uur: Muziek met Peuters 2-3 jaar – start voorjaarscursus: 10 april 2024 / 12 april 2024

Prijs: 8 lessen € 94,50

 

 

 

Praktische informatie

8

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Woensdag, Vrijdag

€ 94,50

 

1 tot 4 jaar

Op deze cursus kan op dit moment niet worden ingeschreven

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).