MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Harp

De harp is het mooiste instrument dat er bestaat! Als jij dat ook vindt en je bent onder de indruk van het geluid dat er uit haar snaren komt, dan moet je zeker harp komen spelen.

En het bijzondere is, dat er al 3.000 jaar mensen zijn die dat ook vinden. Van pijl en boog naar het mooie instrument waar jij op kunt spelen. Vanaf zeven jaar kun je al beginnen.

Van een vinger naar acht vingers, zodat je een liedje kunt spelen, maar ook je eigen begeleider kunt zijn. Van 27 tot 46 snaren. De snaren staan al voor je klaar zodat je heel snel een melodie kunt spelen. Klassiek, pop, musical. Solo en als begeleider van andere instrumenten.

Een harp kopen kan vanaf 2.000 euro, maar huur en huurkoop behoren tot de mogelijkheden. Tijdens de les hoef je niet je eigen harp mee te nemen, dan kun je spelen op de harp van de muziekschool.

Praktische informatie

36

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Donderdag

Jonger dan 21

21 en ouder

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd en lesvorm.

Leeftijd:

 

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).