MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Dwarsfluit

De dwarsfluit is een populair en sierlijk instrument. Een glimmende fluit die dwars vóór de mond bespeeld wordt i.p.v. van recht in de mond.  Een echte ‘dwarsligger’ dus met een prachtige klank!  De dwarsfluit heeft 16 gaten en dankzij een slim uitgedacht kleppensysteem heb je aan 10 vingers genoeg om al die gaten open en dicht te houden. Zo krijg je hoge en lage tonen. De dwarsfluit is een praktisch instrument door het formaat en gewicht, je leert relatief snel spelen en het wordt gebruikt in allerlei muziekstijlen (o.a. klassiek, pop en musical) Ook kan je al snel samenspelen met andere instrumenten.

Vanaf 5 jaar kan iedereen beginnen met dwarsfluit spelen. Het bespelen van het instrument en het noten lezen komen aan bod in de lessen die aan individuele behoeftes worden aangepast. Als je een instrument wilt leren spelen is het belangrijk om te weten dat je ook voldoende tijd hebt om te oefenen. Hoe meer je oefent hoe leuker het wordt! Het allerbelangrijkste is: met veel plezier muziek maken!

Praktische informatie

36

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Op Moer/Moerkapelle

Swanla/Zevenhuizen

Maandag, Woensdag, Donderdag

Jonger dan 21

21 en ouder

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd en lesvorm.

Leeftijd:

 

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).