MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Dwarsfluit

De dwarsfluit is een populair en sierlijk instrument. Een glimmende fluit die dwars vóór de mond bespeeld wordt i.p.v. van recht in de mond.  Een echte ‘dwarsligger’ dus met een prachtige klank!  De dwarsfluit heeft 16 gaten en dankzij een slim uitgedacht kleppensysteem heb je aan 10 vingers genoeg om al die gaten open en dicht te houden. Zo krijg je hoge en lage tonen. De dwarsfluit is een praktisch instrument door het formaat en gewicht, je leert relatief snel spelen en het wordt gebruikt in allerlei muziekstijlen (o.a. klassiek, pop en musical). Ook kan je al snel samenspelen met andere instrumenten.

Al op jonge leeftijd kan worden begonnen met dwarsfluit spelen. Als je een instrument wilt leren spelen is het belangrijk om te weten dat je ook voldoende tijd hebt om te oefenen. Hoe meer je oefent hoe leuker het wordt! Het belangrijkste is: met veel plezier muziek maken!

 

Liever eerst kennismaken? Kies voor de introcursus!

De introcursus bestaat uit 4 individuele wekelijkse lessen van 20 minuten. Prijs: € 64,50 (tot 21 jaar)/ € 99,50 (21 jaar en ouder). Voor een aantal instrumenten bestaat de mogelijkheid om tijdens de introcursus voor € 16 een instrument te huren.

Interesse? Kies tijdens het inschrijvingsproces als lesvorm: introcursus 4 lessen 20 minuten.

Na de introcursus kan bijvoorbeeld worden ingeschreven voor de jaarcursus 20 of 30 minuten (dit is de reguliere wekelijkse les) of een strippenkaart 20 of 30 minuten (dit is een flexibel abonnement voor 4, 8 of 12 lessen).

 

 

Praktische informatie

36

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Op Moer/Moerkapelle

Swanla/Zevenhuizen

Maandag, Woensdag, Donderdag

Jonger dan 21

21 en ouder

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

 

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).