MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Blokfluit

De blokfluit is een instrument waarmee je alle kanten op kunt. Het is zowel een geschikt instrument om als kind je eerste stappen te zetten op muziekgebied, als een heel dankbaar instrument voor volwassenen. Hierbij kun je vele kanten op: van muziek uit middeleeuwen, renaissance en barok, tot hedendaagse muziek, folk en jazz. Ook samenspel behoort al gauw tot de mogelijkheden, door combinatie van sopraan, alt, tenor en bas. Al deze instrumenten worden in principe met dezelfde techniek bespeeld. Verder vormt blokfluit een mooie combinatie met bijvoorbeeld harp, gitaar, orgel of cello, en ‘oude’ instrumenten als klavecimbel en viola da gamba.

Een voorwaarde voor plezier en expressie in het spelen, is een goed instrument! Voor kinderen zijn er tegenwoordig mooie, goed klinkende fluiten verkrijgbaar waarop je lekker kunt blazen. Ook voor volwassenen is er een heel scala aan mogelijkheden. Het loont echt de moeite daar vanaf het begin in te investeren, laat u adviseren vóór u iets koopt!

 

Liever eerst kennismaken? Kies voor de introcursus!

De introcursus bestaat uit 4 individuele wekelijkse lessen van 20 minuten. Prijs: € 64,50 (tot 21 jaar)/ € 99,50 (21 jaar en ouder). Voor een aantal instrumenten bestaat de mogelijkheid om tijdens de introcursus voor € 16 een instrument te huren.

Interesse? Kies tijdens het inschrijvingsproces als lesvorm: introcursus 4 lessen 20 minuten.

Na de introcursus kan bijvoorbeeld worden ingeschreven voor de jaarcursus 20 of 30 minuten (dit is de reguliere wekelijkse les) of een strippenkaart 20 of 30 minuten (dit is een flexibel abonnement voor 4, 8 of 12 lessen).

Praktische informatie

36

Swanla/Zevenhuizen

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Op Moer/Moerkapelle

Dinsdag, Woensdag

21 en ouder

Jonger dan 21

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd en lesvorm.

Leeftijd:

 

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).