MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Shelby Paays

Op 6-jarige leeftijd zetten mijn ouders mij op keyboardles, waarschijnlijk omdat er thuis een keyboard stond en ik er vaak op aan het pingelen was. Pas 6 jaar later realiseerde ik me dat ik het eigenlijk toch wel héél erg leuk vond om te spelen, en er echt verder mee zou willen. Op een melodisch instrument zoals een fluit of een viool speel je voornamelijk melodieën: op een piano kun je akkoorden spelen en zo een zeer rijke, volle begeleiding creëren. Dat vond ik prachtig.

In mijn familie hield iedereen van muziek, er stond altijd wel een liedje aan en er werd genoeg gezongen, zodoende heb ik dat ook zo overgenomen. Ik kan me geen moment in mijn leven herinneren dat ik niet zong.

Wat vind je leuk aan lesgeven bij MOZ-Art
Iedere dag is weer anders. De mensen die je tegenkomt zijn allemaal verschillend, maar hebben één ding gemeen met elkaar: we houden allemaal van muziek.

Wat is je favoriete muziek of artiest? 
Muziek met een groove! Mijn favoriete artiest op dit moment is Allen Stone, een singer-songwriter met een enorme lading soul in zijn stem. En hij ziet er een beetje uit als een zwerver, dat is erg grappig.

Wat doe je nog meer?  Zing je in een band? 
Ik ben zangeres in 3 bands (Groove Xperience, Donkey Fonk en mijn eigen band Shelby & the ’Stangs) en ik treed solo op onder de naam Carolyn Shelby.

Speel je nog meer instrumenten? 
Ook speel ik drums, gitaar en basgitaar en heb ik een viool liggen thuis, maar daar durf ik nog niet op te spelen.

Waar kunnen we nog meer over je vinden? 
Op mijn eigen website: CarolynShelbyMusic. Daar zijn ook enkele opnames te horen van een zelfgeschreven album.


 

Ontdek je Instrument

8

Maandag, Woensdag

MOZ-Art/Nieuwerkerk, Swanla/Zevenhuizen

Meer informatie