MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Trompet

Kinderen vanaf 6 of 7 jaar kunnen al beginnen met trompetspelen! Daarnaast heeft docent Ruben van der Kleij ook een groot aantal tieners en volwassenen op les, aangezien de trompet een instrument voor alle leeftijden is. Door de brede mogelijkheden aan muziekstijlen voor het instrument, is er altijd lesmateriaal te vinden dat aansluit bij de muzikale voorkeuren van de leerling. Van jazz tot klassiek en van trompet met DJ tot wereldmuziek en pop. Ook goed om te weten voor de buren, er zijn oefendempers beschikbaar waarmee geluidsoverlast voorkomen kan worden!
De docent is uiteraard bereid mee te helpen een geschikt instrument voor de leerling uit te kiezen dat aansluit bij de capaciteiten en verwachtingen van de leerling.

Naast de trompet bieden we bij MOZ-Art ook diverse andere koper instrumenten aan, zoals de trombone en hoorn. Informeer naar de mogelijkheden!

Praktische informatie

36

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Op Moer/Moerkapelle

Woensdag

Jonger dan 21

21 en ouder

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd en lesvorm.

Leeftijd:

 

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).