MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Trompet

Kinderen vanaf 6 of 7 jaar kunnen al beginnen met trompetspelen! Daarnaast heeft docent Ronald Arkesteijn ook een groot aantal tieners en volwassenen op les, aangezien de trompet een instrument voor alle leeftijden is. Door de brede mogelijkheden aan muziekstijlen voor het instrument, is er altijd lesmateriaal te vinden dat aansluit bij de muzikale voorkeuren van de leerling. Van jazz tot klassiek en van trompet met DJ tot wereldmuziek en pop. Ook goed om te weten voor de buren, er zijn oefendempers beschikbaar waarmee geluidsoverlast voorkomen kan worden!
De docent is uiteraard bereid mee te helpen een geschikt instrument voor de leerling uit te kiezen dat aansluit bij de capaciteiten en verwachtingen van de leerling.

 

Liever eerst kennismaken? Kies voor de introcursus!

De introcursus bestaat uit 4 individuele wekelijkse lessen van 20 minuten. Prijs: € 66,50 (tot 21 jaar)/ € 102,50 (21 jaar en ouder). Voor een aantal instrumenten bestaat de mogelijkheid om tijdens de introcursus voor € 16,50 een instrument te huren.

Interesse? Kies tijdens het inschrijvingsproces als lesvorm: introcursus 4 lessen 20 minuten.

Na de introcursus kan bijvoorbeeld worden ingeschreven voor de jaarcursus 20 of 30 minuten (dit is de reguliere wekelijkse les) of een strippenkaart 20 of 30 minuten (dit is een flexibel abonnement voor 4, 8 of 12 lessen).

 

Praktische informatie

36

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Op Moer/Moerkapelle

Swanla/Zevenhuizen

Dinsdag

Jonger dan 21

21 en ouder

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

 

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).