MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Spelen met Muziek

In deze cursus doen kleuters zelfstandig mee aan de les. Er wordt aandacht besteed aan muzikale basisbegrippen zoals hoog/laag, hard/zacht, vlug/langzaam, maat, etc. Tijdens de 8 lessen wordt er in een kleine groep veel gezongen, bewogen en gespeeld op diverse slaginstrumenten. Ook maken we gebruik van verschillend spelmateriaal wat de les nog leuker maakt!

Er kunnen meerdere cursussen gevolgd worden doordat de inhoud steeds aangepast wordt aan de groep en er gewerkt wordt met thema’s zoals bijvoorbeeld verkeer, dieren en jaargetijden. Er starten 3 cursussen per schooljaar: Herfst-Winter-Voorjaar.

Bij de laatste les kunnen ouders het laatste gedeelte van de les kijken en luisteren naar een korte presentatie van items die tijdens de cursus aan bod zijn gekomen.

Note: momenteel zijn we bezig met het invoeren van de nieuwe data voor komend seizoen. Binnenkort is aanmelden voor de Herfstcursus hier mogelijk.  

Zevenhuizen: maandag 20 september.
Moerkapelle: dinsdag 21 september. 
Nieuwerkerk: woensdag 22 september.

 

Praktische informatie

8

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Swanla/Zevenhuizen

Op Moer/Moerkapelle

Maandag, Dinsdag, Woensdag

Maandag 20 september 2021

Dinsdag 21 september 2021

Woensdag 22 september 2021

Prijs € 60,00

Jonger dan 21

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).