MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Spelen met Muziek

In deze cursus doen kleuters zelfstandig mee aan de les. Er wordt aandacht besteed aan muzikale basisbegrippen zoals hoog/laag, hard/zacht, vlug/langzaam, maat, etc. Tijdens de 8 lessen wordt er in een kleine groep veel gezongen, bewogen en gespeeld op diverse slaginstrumenten. Ook maken we gebruik van verschillend spelmateriaal wat de les nog leuker maakt!

Er kunnen meerdere cursussen gevolgd worden doordat de inhoud steeds aangepast wordt aan de groep en er gewerkt wordt met thema’s. Er starten 3 cursussen per schooljaar: Herfst-Winter-Voorjaar.

Bij de laatste les kunnen ouders het laatste gedeelte van de les kijken en luisteren naar een korte presentatie van items die tijdens de cursus aan bod zijn gekomen.

Heeft u vragen over Spelen met Muziek? Stuur ons vrijblijvend een mail: administratie@moz-art-zuidplas.nl

De lessen vinden plaats in Nieuwerkerk op woensdagmiddag:

15:30-16:00 uur: Spelen met Muziek 5-6 jaar – start voorjaarscursus: 10 april 2024

Prijs: 8 lessen € 63,50

 

 

 

 

Praktische informatie

8

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Woensdag

€ 63,50

 

Jonger dan 21

Op deze cursus kan op dit moment niet worden ingeschreven

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).