MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Klarinet

De klarinet is een houtblaasinstrument met een mooie warme klank. Er zijn wel 13 verschillende soorten! De bes-klarinet is daarvan de meest voorkomende. De klank ontstaat door te blazen op een mondstuk met een rietje. De klarinet biedt veel mogelijkheden tot samenspel. Met een klarinet ben je welkom in veel verschillende ensembles en zeker ook in een harmonie- of symfonieorkest.
Door zijn veelzijdigheid is er veel muziek beschikbaar voor klarinet. Je kunt spelen in iedere stijl denk aan klassiek, pop, blues, jazz, dixieland.

Rond 7 jaar kun je al beginnen met klarinetles, maar ook voor de beginnende volwassene is dit een vriendelijk instrument. Al snel zul je jouw eerste mooie melodieën op je klarinet kunnen spelen.

 

Liever eerst kennismaken? Kies voor de introcursus!

De introcursus bestaat uit 4 individuele wekelijkse lessen van 20 minuten. Prijs: € 64,50 (tot 21 jaar)/ € 99,50 (21 jaar en ouder). Voor een aantal instrumenten bestaat de mogelijkheid om tijdens de introcursus voor € 16 een instrument te huren.

Interesse? Kies tijdens het inschrijvingsproces als lesvorm: introcursus 4 lessen 20 minuten.

Na de introcursus kan bijvoorbeeld worden ingeschreven voor de jaarcursus 20 of 30 minuten (dit is de reguliere wekelijkse les) of een strippenkaart 20 of 30 minuten (dit is een flexibel abonnement voor 4, 8 of 12 lessen).

Praktische informatie

36

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Swanla/Zevenhuizen

Op Moer/Moerkapelle

Dinsdag, Donderdag

Jonger dan 21

21 en ouder

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

 

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).