MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Gitaar

We onderscheiden de gitaar grofweg in drie soorten: klassiek- of Spaanse gitaar, de western gitaar en de elektrische gitaar. De gitaar is niet weg te denken uit de muziekcultuur. Denk aan de talloze bands waarbij de gitaar zowel als begeleidings- of  juist als solo-instrument wordt gebruikt. Van popliedjes tot swingende ritmes uit Zuid-Amerika, de blues, country &western, stevige Rocknummers: echt alles is mogelijk.

Je kunt kiezen voor klassiek/akoestisch – of elektrisch gitaar. Op een gitaar kun je zowel tokkelen als akkoorden spelen. Voor zowel beginners als gevorderden, dus stap in het universum van de gitaar en laat je meeslepen door de klank en datgene wat niet in woorden kan worden uitgedrukt…

 

Liever eerst kennismaken? Kies voor de introcursus!

De introcursus bestaat uit 4 individuele wekelijkse lessen van 20 minuten. Prijs: € 64,50 (tot 21 jaar)/ € 99,50 (21 jaar en ouder). Voor een aantal instrumenten bestaat de mogelijkheid om tijdens de introcursus voor € 16 een instrument te huren.

Interesse? Kies tijdens het inschrijvingsproces als lesvorm: introcursus 4 lessen 20 minuten.

Na de introcursus kan bijvoorbeeld worden ingeschreven voor de jaarcursus 20 of 30 minuten (dit is de reguliere wekelijkse les) of een strippenkaart 20 of 30 minuten (dit is een flexibel abonnement voor 4, 8 of 12 lessen).

 

Praktische informatie

36

Swanla/Zevenhuizen

MOZ-Art/Nieuwerkerk

Op Moer/Moerkapelle

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag

Jonger dan 21

21 en ouder

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

 

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

 

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT.

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).