MUZIEKONDERWIJS ZUIDPLAS

Kleuterpiano

Naast de groepsles Spelen met Muziek, bieden we ook individuele instrumentale muzieklessen aan voor jonge kinderen. Sommige kleuters hebben namelijk al een echte voorkeur voor een bepaald instrument.
Bij MOZ-Art beschikken we over een aantal docenten die gespecialiseerd zijn in het werken met deze jonge muzikanten. Zij weten precies hoe ze uw kleuter spelenderwijs kunnen begeleiden in het leren van de juiste vaardigheden op hun favoriete instrument.

Omdat kleuters soms nog wisselend kunnen zijn in hun interesses, duurt deze cursus 12 lessen waarna u deze telkens kunt verlengen. Vanaf 6 jaar (groep 3) kan er worden ingeschreven voor een jaarcursus.

We bieden deze Kleuterspecials aan voor: Piano, Viool, Cello, Blokfluit en Dwarsfluit.

Note:
Na inschrijving neemt de docent zo snel mogelijk persoonlijk contact op voor het maken van een lesafspraak, maar momenteel is er veel belangstelling voor piano. Er wordt eerst gekeken bij wie er plek is, ook indien mogelijk op een andere locatie. Plaatsing gebeurt op volgorde van binnenkomst, we streven ernaar iedereen te plaatsen en bij een eventuele wachtlijst wordt er indien mogelijk een extra docent gezocht. Schrijft u dus wel in!

Praktische informatie

12

Swanla/Zevenhuizen

Maandag, Dinsdag, Woensdag

Prijs € 212,75

4 tot 6 jr

Inschrijven

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Let op: Indien u in aanmerking komt voor één van de onderstaande kortingen (zie Voorwaarden), wilt u dan de van toepassing zijnde gegevens invullen in het veld Opmerkingen?
– Korting Rotterdampas (alleen voor cursus boven €100,=) ; nummer van de pas;
– Korting Gezinsreductie
– Korting lid van Muziekvereniging DKT

Maakt u gebruik van de regeling via het Jeugd Fonds Sport en Cultuur? Dan kunt u dit ook bij opmerkingen vermelden (de aanvraag zelf loopt niet via ons, zie Voorwaarden).