Gezocht: enthousiaste zangers

vocaal ensembleGezocht: enthousiaste zangeressen en zangers die in een dubbelkwartet willen zingen

 
Al een jaar of vijf zingen wij met heel veel plezier in een dubbelkwartet. We worden zangtechnisch begeleid en gecoacht door Tineke van Geuns, zangdocente aan MOZ-ART te Nieuwerkerk aan den IJssel. Zij coacht ons gemiddeld een keer per maand.

We zingen veel 3- en 4-stemmige muziekstukken uit de middeleeuwen tot en met de barok, maar maken ook uitstapjes naar later werk: o.a. Mozart, Mendelssohn, Brahms en ook wel modern.

Soms doet zich een gelegenheid voor om voor publiek op te treden. Dat doen we dan graag maar we zien dat niet als hoofddoel.

Helaas stopt een aantal van ons het komend seizoen.
Daarom zoeken we nu gemotiveerde en enthousiaste versterking van ons ensemble.
We zijn op zoek naar: een sopraan, een tenor en een bas. Enige ervaring of affiniteit met het type muziek van ons ensemble zou natuurlijk fijn zijn. 

Onze wekelijkse samenkomst om te oefenen is op maandagmiddag van 13.15 uur tot ongeveer 14.45 uur in de muziekschool MOZ-Art in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Lijkt het je wat om met ons mee te zingen, neem dan contact op door een email te sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel  0180 313745 / 06 31526316
Wij zijn benieuwd naar je reactie en hopen in september op aangevulde sterkte weer veel plezier aan het zingen te beleven.


Met vriendelijke groet,

Hans Sluijs (bas), mede namens Jeannette Joosse (sopraan), Johan Beijlevelt (altus), en Jos Cramer (tenor) van Vocaal Ensemble Nieuwerkerk aan den IJssel